Word jij onze nieuwe collega?


Regelmatig hebben wij vacatures voor diverse functies. Ook hebben wij jaarlijks nieuwe leer-/werkplekken voor leerling-monteurs. Wil jij werken of leren bij een no-nonsense bedrijf met leuke collega’s en met de meest innovatieve technieken? Dan nodigen we je van harte uit bij ons te solliciteren.

Wie zijn wij?
Een erkend installatie- en leerbedrijf met een eigen TES Opleidingscentrum en TESLab. Personeel leiden we op in ons opleidingscentrum in Prinsenbeek. In het lab kunnen klanten en andere geïnteresseerden de meest innovatieve duurzame technieken live bekijken.

Onze specialisten leveren maatwerk op het gebied van installatie, service en onderhoud. Dit doen zij volgens de hoogste wettelijke (veiligheids)normen en met behulp van de modernste technieken 24 uur per dag, zeven dagen per week. Feitelijk ontzorgen wij onze klanten met onze vakkundige dienstverlening. Dat doen we ook in het weekend en tijdens feestdagen.

TES onderneemt maatschappelijk verantwoord. Dat betekent dat we goed zorgen voor onze klanten, onze werknemers, de lokale gemeenschap en het klimaat.

Wie willen wij graag als collega?
Iemand met een hoog kwaliteitsbesef ; want wij hanteren hoge kwaliteitsnormen en streven continu  naar het verbeteren en borgen van kwaliteit.

Iemand met oog voor de wensen en behoeften van klanten ; want wij onderzoeken altijd
eerst de wensen en behoeften van onze klanten en handelen hier naar.

Iemand die goed kan samenwerken, een teamspeler ; want wij werken samen aan een gezamenlijk resultaat, ook wanneer dit niet direct ieders persoonlijk belang dient.

Iemand met verantwoordelijkheidsgevoel ; want wij nemen de verantwoordelijkheid voor onze eigen acties en houden ons aan gemaakte afspraken.

Iemand die zich graag verder ontwikkelt in zijn vak. Net als al onze medewerkers ken je je eigen sterke en zwakke kanten, interesses en ambities. Op basis hiervan onderneem je zelf actie om je verder te ontwikkelen.

Iemand met bij voorkeur een VCA-diploma op zak ; want bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel. Als je dit diploma niet hebt, verwachten we dat je het diploma zo spoedig mogelijk haalt.I

Iemand die zijn rijbewijs heeft ; want wij werken door heel Nederland.

Iemand met een gedegen opleiding in elektrotechniek en bij voorkeur aantoonbare ervaring in onze branche.
 

bekijk hier onze openstaande vacatures : http://www.tesgroep.nl/vacatures


Wil jij bij ons het vak leren?
Jaarlijks stellen wij leer-/werkplekken beschikbaar aan leerling-monteurs. Want als erkend leerbedrijf hechten wij veel waarde aan het opleiden van jong, aanstormend en enthousiast talent. Deze leer-/werktrajecten starten in augustus en september. Onder begeleiding van een trainer en onze ervaren praktijkbegeleiders krijg je de kans om je kennis, vaardigheden en competenties naar een hoger niveau te tillen.
 


Solliciteren? 
Ben jij de collega of leerling-monteur die wij zoeken, dan kun je je sollicitatie per mail versturen aan onze HR manager Judith Laros. Haar mailadres is jlaros@tesgroep.nl Zij kan je desgewenst ook meer informatie geven over de openstaande vacature(s) of leer-/werktrajecten.