Een goede beveiliging vermindert het risico op een inbraak aanzienlijk. Onze specialisten adviseren u graag over systemen die het meest geschikt zijn voor uw woning of bedrijfspand. Dankzij onze kennis en ervaring zijn we in staat om voor elke situatie een adequate oplossing te bieden, die zowel elektronisch, bouwkundig als organisatorisch bij u past. Naast het advies en de installatie, dragen wij natuurlijk ook zorg voor het onderhoud van de gekozen systemen. Zo houden we inbrekers samen buiten de deur. 

BORG Erkend Beveiligingsbedrijf
TES Installatietechniek is een erkend BORG Technisch beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van een effectief en kwalitatief goede beveiliging. Zowel voor zakelijke als particuliere vraagstukken kunnen wij u helpen. We brengen uw situatie in kaart en luisteren naar uw wensen.

Onderhoud aan uw beveiligingsinstallatie 
Als alle benodigde preventiemaatregelen zijn uitgevoerd, ontvangt u een kwaliteitsdocument in de vorm van een BORG Certificaat of Borg Opleveringsbewijs. U weet dan zeker dat voldaan is aan de kwaliteitseisen die de overheid en verzekeraars stellen aan de beveiligingsmaatregelen. Om er zeker van te zijn dat uw beveiliging naar behoren blijft werken bieden wij ook onderhoudsovereenkomsten voor uw inbraaksysteem aan. U kunt voor zowel zakelijke als particuliere beveiliging contact met ons opnemen.


TES en CO2 reductie

Lees meer