BBL-ers

Wil jij weten hoe het is om als BBL-er bij TES Installatietechniek te werken? Kijk dan zeker naar dit filmpje!

Ook enthousiast geworden? En wil je samen met ons techniek tot leven brengen? Stuur dan een mail met je gegevens naar hr@tesgroep.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.TES als ontwikkelbedrijf

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen kan groeien en ontwikkelen door gebruik te maken van zijn eigen talent en kwaliteiten. Als TES vinden wij het belangrijk om een omgeving te bieden waar medewerkers zich verder kunnen ontplooien. Dit doen wij door leren en ontwikkelen zoveel mogelijk hand in hand te laten gaan met de dagelijkse werkzaamheden. Door deze integrale aanpak hebben alle medewerkers van TES een belangrijke rol om zowel kennis, vaardigheden, als ook attitude, over te brengen op elkaar. Om dit te stimuleren heeft TES  verschillende faciliteiten ingericht.


TESLab

Het TESLab faciliteert medewerkers in alle ontwikkelactiviteiten. Dit is een eigen ontwikkelruimte waar deskundige mensen (in- als extern) aan verbonden zijn om zowel vakinhoudelijke als skills trainingen te ontwikkelen.


Onderdeel van het TESLab is het Techniekcafé. Het Techniekcafé is opgezet voor en door medewerkers van TES met als hoofddoel kennisdeling. We willen onze technische kennis gezamenlijk verder ontwikkelen, direct toepasbaar maken en werken aan concrete oplossingen voor vraagstukken uit de markt. Dit alles binnen een informele sfeer waarbij leren van elkaar voorop staat.


TESLeerbedrijf


Naast de ontwikkeling van de huidige TES medewerkers, zijn we ook continue bezig met het opleiden van nieuwe collega’s in het vakgebied. Als erkend leerbedrijf investeert TES in haar toekomst. Hierbij kijken we naar jonge startende mensen of omscholingstrajecten. Op deze wijze zijn we continue bezig met het verbeteren van het kwaliteitsniveau van de medewerkers, dragen we bij aan professionalisering van het vak en spelen we in op de arbeidsmarktkrapte. TES biedt haar studenten gedegen begeleiding door te werken met vaste buddy’s en een opleidingstraject gekoppeld aan de kwaliteiten van de student. De praktijkopleiders van TES monitoren of de studenten alle facetten van het vak doorlopen en stemmen af met school.