Vrijdag 29 maart hebben we bij Van Mossel Automotive Group 35 elektrische Opel Combo’s in ontvangst genomen. Een net zo herkenbare TES bus, maar dan elektrisch! Hiermee is meer dan de helft van ons bedrijfswagenpark ingeruild voor elektrische bedrijfswagens. Een mijlpaal waar we trots op zijn, want hiermee lopen we voorop in onze branche op het gebied van emissieloze mobiliteit.

Tijdens de uitrol hebben we gezamenlijk met de nieuwe berijders onze fossiele bedrijfsbussen ingewisseld voor onze nieuwe elektrische bedrijfswagens. Een feestelijk moment waarbij iedereen werd toegesproken door Cas Bastiaansen – Commercieel Directeur bij Van Mossel Autolease – en Patrick van Amelsfoort en Arnoud Mol – directie van TES Groep B.V. We zijn er trots op dat we samen met Van Mossel deze mooie stap hebben gezet op de weg naar de elektrificatie van ons volledige bedrijfswagenpark.

Zowel duurzaamheid als mobiliteit zijn belangrijke thema’s voor TES. Zo bestellen we per 2023 geen fossiele personenwagens meer en elektrificeren we ook op dat gebied in rap tempo. Met het oog op de aangekondigde invoering van de eerste zero-emissiezones vanaf 1 januari 2025 zijn we daarom twee jaar geleden met Van Mossel in gesprek gegaan over de transitie naar emissieloze mobiliteit. We verwachten dat ons volledige wagenpark eind 2026 volledig elektrisch zal rijden.

We willen onze klanten overal optimaal blijven bedienen en die bevinden zich ook in binnensteden. Lokale opdrachtgevers zoals Gemeente Breda en Gemeente Tilburg, woningcorporaties Alwel, Laurentius, TBV Wonen en Woonkwartier maar ook buiten de regio met klanten zoals de Nederlandse Spoorwegen en het Rijksvastgoedbedrijf. Dat kan alleen als onze collega’s op pad kunnen met een volledig uitgeruste (elektrische) bedrijfswagen. Zie jij er eentje rijden? Je herkent onze elektrische bedrijfsbussen aan ons Fully Charged-logo op de achterkant!


V.l.n.r. Cas Bastiaansen, Patrick van Amelsfoort, Arnoud Mol en Eric Berkhof bij de nieuwe elektrische TES bus.



(Fotografie: Esther Hereijgers)