De realisatie van het nieuwe gezondheidscentrum in Waalwijk is gestart. Het gezondheidscentrum vestigt zich in het voormalige pand van de ABN AMRO, in hartje Waalwijk. En wij leveren hier, in opdracht van GGD Hart voor Brabant, een bijdrage aan.

Succesvol bouwteam

Voor dit project vormen wij een bouwteam met Moeskops' Bouwbedrijf BV en Van Den Buijs Installaties. Dit bouwteam is niet onbekend voor GGD Hart voor Brabant. In 2020 realiseerden ze het kantoorpand van GGD Hart voor Brabant aan het Reitseplein in Tilburg. Dit naar volle tevredenheid van alle partijen. Wij zijn trots dat we met hetzelfde bouwteam drie regiolocaties (Waalwijk, Oss en Uden) van de GGD mogen realiseren. Waalwijk is nu als eerste regiolocatie in de realisatie.

Gezondheidscentrum Waalwijk

Het gezondheidscentrum biedt ruimte aan o.a. huisartsenpraktijk Kruispunt en Topfysiotherapie Zorgplaza Waalwijk. Daarnaast komen er nog enkele andere zorgaanbieders. Naar verwachting opent de GGD haar deuren net voor de zomervakantie. De huisartsenpraktijk en fysiotherapie verhuizen al eerder.