Projectnaam Rechtbank Rotterdam Zalen
Opdrachtgever Rijksvastgoedbedrijf
Plaats Rotterdam
Jaar 2021Het Rijksvastgoedbedrijf heeft TES installatietechniek de opdracht verleend voor de realisatie van diverse brandpreventie maatregelen voor het zalengedeelte van de rechtbank Rotterdam. Er zal gestart worden met een gedegen voorbereiding waarna de Brandmeldinstallatie, de Ontruimingsinstallatie, de Noodverlichting en de Personenzoekinstallatie zullen worden vervangen. Binnen de scope van het project vallen ook diverse bouwkundige aanpassingen om het gebouw weer geheel aan de huidige brandveiligheidseisen te laten voldoen. Daarnaast zal ook de regeltechnische installatie voor de klimaatinstallatie worden vervangen zodat het gebruikscomfort van het binnenklimaat ook voor de toekomst is gewaarborgd.

 

Het gehele project zal worden uitgevoerd terwijl het primaire proces van de rechtbank ongehinderd door zal functioneren. De oplevering staat gepland voor medio 2020.

 

Binnen dit project waar TES als hoofdaannemer optreedt zal de realisatie mede met de volgende partners worden gerealiseerd: Dura Vermeer Bouw Heyma, A. de Jong Installatietechniek, Coneco en FireJob. De directievoering gebeurd door Smits van Burgst Beveiligingen.