Op het NS Station Rotterdam Centraal wordt de huidige verlichting vervangen voor nieuwe ledverlichting. En wij mogen dit realiseren! Een opdracht waar we trots op zijn. Wat we precies gaan doen? Je leest er hieronder alles over!

Raamcontract

Voor het perceel Randstad Zuid hebben we een raamcontract met ProRail. Dit betekent dat we vanuit een mini-tender aanbestedingen binnen dit perceel aangaan. Vanuit dit raamcontract hebben we al veel stationslocaties in opdracht gekregen. We zijn trots dat we het grote NS Station Rotterdam Centraal hier nu aan toe mogen voegen. 

Verduurzaming

Binnen dit project gaan we 706 bestaande armaturen vervangen door ledverlichting. Ledverlichting is een belangrijke stap in de verduurzaming van de NS Stations. Het drukt de stroomkosten op stations tot 70 procent. Dat is goed voor 15 procent van het totale energieverbruik. Bovendien zorgt ledverlichting voor beter zicht.

Het project wordt uitgevoerd door ons eigen NS-team en dient over een jaar te worden opgeleverd. Benieuwd naar de andere stations die we in opdracht hebben? Bekijk ze hier